Att utvärdera sin undervisning och synliggöra förbättringsområden

Det är dags att utvärdera undervisningen. I alla fallfärdiga min del skriftligt. Jag gör det fortlöpande under terminen men oftast muntligt. Jag har gjort lite olika från år till år men i år satte ihop dessa dokument för mina ämnen. Det går ju att göra utvärderingen i Google formulär också men vi har så begränsat med datorer så det får bli nästa år. Tanken med utvärderingarna är sedan att gå igenom dem på en ämneskonferens med kollegor och lyfta utvecklingsområden. Det är då vi synliggöra vad som behövs och vi konkret diskuterar hur:et vi kan utveckla oss som pedagoger.

Utvärdering av terminen i engelska

Utvärdering av terminen i svenska

Jag hade förberett den nedan i driven men kommer strunta i att använda den, men vill någon låna den så feel free. Jag har hittat inspiration från Svedala. Jag har gjort en kopia här på frågorna så om ni vill göra en kopia av dokumentet och använda som formulär och bädda in är det helt ok.

Annonser

8 thoughts on “Att utvärdera sin undervisning och synliggöra förbättringsområden

Add yours

  1. Reblogga detta på magisterasp och kommenterade:
    Har funderat på vilka utvärderingsfrågor jag ska ställa till eleverna i mina ämnen och ramlade över dessa från annikasjodahl.wordpress.com och insåg att här fanns det massor att bara kopiera. Tack Annika!

  2. Instämmer med föregående. Hoppas att jag inte ändrat i ditt dokument. Jag är inte alls van med Google Forms och trodde att jag var inne på min användare och gjorde en del ändringar. Ber hemskt mycket om ursäkt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: